RTV IJmond

Vrijwilliger worden bij RTV IJmond

Bij RTV IJmond en Heemskerk FM zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, creatieve vrijwilligers die ons team willen versterken. Er zijn verschillende mogelijkheden, of het nu gaat om techniek, presentatie, redactie of camera- of montagewerk er is altijd een plek beschikbaar.

Wat zijn de eisen?

Bij elke aanmelding nodigen we je uit om op gesprek te komen. Zelfs zonder tv-ervaring kun je bij ons aan de slag. Elke vrijwilliger wordt namelijk begeleid en krijg je een uitleg om uiteindelijk zelf aan de slag te gaan. Iedereen bepaald ook zijn eigen beschikbaarheid! Sommige vrijwilligers hebben een vaste baan en wij begrijpen heel goed dat je daardoor niet altijd inzetbaar ben.

Stage lopen?

Ondanks dat wij een vrijwilligersorganisatie zijn, hebben wij de mogelijkheid om stagiairs te begeleiden. Mits dit mogelijk is, kom samen met een klasgenoot stagelopen. Zo kun je samen aan leuke projecten en video's werken! Wij hanteren normaal gesproken een minimale leeftijd van 15 jaar, maar voor korte periodes zijn in het verleden als eens uitzonderingen gemaakt. Vanwege korte maatschappelijke stages is jonger soms ook mogelijk.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur ons een mail via redactie@rtvijmond.nl

RTV IJmond is te zien via:

  • Kanaal 42 Ziggo (regio IJmond)
  • Kanaal 1466 KPN en XS4ALL
  • Kanaal 1466 of 2178 Telfort
  • Kanaal 2178 Edutel, Fiber en Stipte

Reportages

Commercials

Programma's

Archief